چگونه از تلفن همراه درست استفاده کنیم چگونه از تلفن همراه درست استفاده کنیم چگونه از تلفن همراه درست استفاده کنیم قالب وبلاگ چگونه از تلفن همراه درست استفاده کنیم
چگونه از تلفن همراه درست استفاده کنیم
نظر سنجی
با تشکر از توجه شما لطفا در مورد این وبلاگ نظر بدهید.





چگونه از تلفن همراه درست استفاده کنیم

يکي از تکنولوژي هايي که البته از ورود آن در جامعه مان سال هاي زيادي گذشته است تلفن همراه است. اما متاسفانه هنوز خيلي از ما نتوانسته ايم به نحوي صحيح، به هنجار، و بهينه از اين وسيله استفاده کنيم. امروز در کنار همه فوايدي که ورود موبايل در زندگي مان داشته است، شاهد آثار منفي اخلاقي و اجتماعي اين وسيله در جامعه هستيم. لذا خالي از فايده نيست که دوباره با هم نحوه استفاده صحيح و اخلاقي از اين وسيله را در مکان ها و زمان هاي مختلف مرور کنيم:
- يکي از معايب تکنولوژي عادت کردن به آن است. عادت نکنيد که همواره با موبايل زندگي کنيد و هميشه در دسترس باشيد. براي استفاده از آن براي خود زمان تعيين کنيد. اين گونه نباشد که همواره در دسترس و آماده پاسخگويي باشيد. بالاخره هر فردي نياز دارد که ساعاتي از روز را به مطالعه، تفکر، تمرکز روي مسائل کاري و درسي و ... بپردازد. در چنين مواقعي رشته افکار شما مي تواند با يک پيامک و يا تماس گسسته شود. خاموش نکردن موبايل در اين شرايط راندمان کار خودتان را پايين مي آورد.
- توقع داشتن از ديگران در هر زمينه اي امري غيراخلاقي و ناصحيح است. هيچ گاه توقع نداشته باشيد که جواب پيامک و يا زنگ شما را بدهند. شايد در آن لحظه براي طرف مقابل اين امر مقدور نبوده باشد. پيوندهاي دوستي خود را با سو» برداشت ها و توقعات بي جا سست نکنيد.
- هيچ گاه درخواست خود را مبني بر گرفتن شماره تلفن کسي در زماني مطرح نکنيد که او در معذوريت قرار بگيرد و از سر اجبار و اکراه شماره تماس خود را به شما بدهد.
- حين صحبت رو در رو با شخصي ديگر تلفن همراه خود را خاموش کنيد و يا در حالت ويبره قرار دهيد و از پاسخ گويي به تلفن در اين مواقع خودداري کنيد. اين کار بي احترامي به فرد مقابل محسوب مي شود. مگر اينکه با فردي قرار تماس قبلي داشته باشيد. اين گمان غلط است که با يک عذرخواهي از طرف مقابل، قبل و بعد از پاسخ گويي به تلفن، ادب را رعايت کرده ايد!
- در حين رانندگي ابتدا در محل مناسبي پارک نموده سپس از تلفن همراه خود استفاده کنيد. چنانچه قادر به چنين کاري نمي باشيد، حداقل از هندزفري استفاده نماييد.
- يک آهنگ ملايم و غير آزاردهنده براي زنگ تلفن و پيامک خود انتخاب کنيد. آسايش هم وطنان را فداي جلب توجه و به اصطلاح "باحال بودن" خود نکنيد.
- هميشه تلفن همراه خود را در اماکن عمومي نظير کتابخانه، مساجد، بيمارستان، جلسات، رستوران، کلاس درس و موزه ها خاموش کنيد و يا حداقل آن را برروي منشي تلفني و يا حالت ويبره (سيستم لرزاننده) قرار دهيد.
- با صداي آهسته و لحن آرام با تلفن همراه صحبت کنيد. برخي مکالمات خاص را که لحني تند، خشن و احساسي را طلب ميکنند به زمان مناسب تري موکول کنيد. از پشت تلفن همراه با همسر خود مشاجره نکنيد، کسي را توبيخ و يا سرزنش نکنيد و يا با شريک و همکار خود بگو مگو نکنيد.
- مکان هاي شلوغ، داخل صف ها و راهروهاي باريک، مکان هاي مناسبي براي مکالمه با تلفن همراه نمي باشند.
- هرگز تلفن همراه شخص ديگري را پاسخ نگوييد. همچنين هيچ گاه پيام کوتاه دريافتي تلفن همراه شخص ديگري را پاسخ نداده و يا آن را نخوانيد.
- از ديگران غير از موارد خيلي خيلي ضروري درخواست استفاده از گوشي شان را نکنيد. گوشي و خط هر کس مثل مسواک و حوله و شانه از وسايل شخصي مي باشد!
- چنانچه سرو صداي محيط پيرامون شما زياد است، عوض فرياد کشيدن، مي توانيد به مکاني ساکت و خلوت تر برويد. همچنين چنانچه اشکال از برقراي ارتباط است باز فرياد کشيدن و با صداي بلند صحبت کردن مشکلي را حل نمي کند (و تنها باعث آزار اطرافيان و سلب آسايش ديگران ميشود). بنابراين آهسته صحبت کنيد.
- تلفن همراه يک ابزار ارتباطي در مواقع اضطراري و فوريتي است و نه يک وسيله تفريح و يا گفتگوهاي دوستانه و طولاني مدت.
- در برخي اماکن همچون بيمارستانها و داخل هواپيما که امکان تداخل امواج تلفن همراه وجود دارد، از روشن کردن تلفن همراه خود خودداري کنيد.
- در برخي از اماکن دولتي، موزه ها، سينماها، تئاتر و يا نمايشگاه ها که عکس برداري و فيلم برداري ممنوع مي باشد، با تلفن همراه خود عکس و يا فيلم نگيريد.
- در اماکن پر ازدحام از گرفتن عکس با گوشي تلفن همراه خود خودداري کنيد. چراکه ممکن است ديگران به اشتباه تصور کنند که شما در حال گرفتن عکس آنها مي باشيد.
- فضاي گرم و صميمي مهماني ها و جمع هاي خانوادگي و فاميلي را با پاسخ گويي مداوم به تلفن همراه و فرستادن و خواندن پيامک هاي متعدد به هم نزنيد. مشغول شدن به تلفن همراه هم به مرور خودتان را منزوي مي کند و هم مهر و محبت را در بين افراد فاميل و خانواده از بين مي برد. ضمنا اين عمل، بي احترامي به جمع و بي توجهي به زحمات صاحب خانه است.
- در پياده روهاي شلوغ و پر رفت و آمد با ايستادن و چک کردن پيامک هاي خود ترافيک ايجاد نکنيد.
- در تاکسي و اتوبوس مراعات حال راننده محترم را بکنيد و غير از مواقع خيلي ضروري مکالمات خود را به زمان ديگري موکول کنيد. مسلما تحمل صداي اينهمه مسافر از صبح تا شب براي راننده دشوار است و خستگي او را چندين برابر مي کند.
- در ساعات صرف غذا و مخصوصا ساعات شام به تلفن ها پاسخ نگوييد. با مشغله زيادي که اين روزها همه ما داريم، خانواده ها کمتر فرصت مي کنند در کنار هم بنشينند و با هم صحبت کنند. هنگام صرف شام فرصتي است که معمولا اعضاي خانواده مي توانند دور هم در محيطي آرام و دور از دغدغه جمع شوند. لذت کنار هم بودن را با روشن کردن تلويزيون و پاسخ دادن به تلفن از خود و خانواده نگيريد. اين کار به ندرت محبت و توجه اعضاي خانواده را نسبت به هم کم مي کند.
- هنگامي که با کسي تماس گرفتيد و بعد از دوبار تماس با عدم پاسخگويي او مواجه شديد، از تماس مجدد و اصرار بر پاسخگويي خودداري کنيد. شايد در آن شرايط به هر دليلي طرف مقابل امکان پاسخ به تلفن شما را نداشته باشد. با اين کار او را آزار مي دهيد. فقط در مواقعي حياتي که الزام در رساندن خبر وجود دارد اجازه داريد چنين کاري بکنيد.
اميد است روزي با فرهنگ سازي صحيح براي استفاده از هر وسيله اي که وارد جامعه مي شود، محيطي آرام تر، صميمي تر و اخلاقي تر را تجربه کنيم.


مشاهده پست مشابه : رازهای خوشتیپی و لباس پوشیدن شیک و زیباتعداد بازدید : 179
[ پنجشنبه 6 آذر 1393 ] [ 0:41 ] [ مسلم صفدری]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

چگونه از تلفن همراه درست استفاده کنیم
هدف از ساخت این وبلاگ ترویج فرهنگ درست استفاده کردن از تلفن های همراه می باشد

آرشيو مطالب
آمار سایت
افراد آنلاین : 1
بازديدهاي امروز : 1
بازديدهاي ديروز : 0
كل بازديدها : 6792
بازدید این هفته : 2
بازدید این ماه : 21
تعداد نظرات : 0
تعداد كل مطالب : 6
امکانات وب