close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • قالب وبلاگ
    چگونه از تلفن همراه درست استفاده کنیم
    نظر سنجی
    با تشکر از توجه شما لطفا در مورد این وبلاگ نظر بدهید.






    در تمامی مباحث مطرح شده در رابطه با فناوری و ابزارهای برامده از آن، نکته ای که همواره به صورت پیش فرض در نظر گرفته شده، تأثیر قابل توجه آن بر عرصه های مختلف زندگی انسان است. به احتمال زیاد مهم ترین عامل دگرگونی ابعاد مختلف زندگی انسان از دهه های گذشته تاکنون، فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی بوده که در وهله اول برساخته عطش سیری ناپذیر انسان برای آفرینش و رفع محدودیت هایش است. به یک معنا این فراگیری پرشتاب و دامنه، شیوه های غالباً معمول و شناخته شده تعامل،کنش، برقراری ارتباط و به تبع آن الگوهای فکری و حتی جسمی انسان را دستخوش تغییر کرده است.
    هرچند از دیرباز چگونگی رابطه میان کیفیت زندگی و فناوری مورد توجه فلاسفه و منتقدان اجتماعی بوده، اما در عصر کنونی، زندگی انسان بدون در نظر گرفتن ارتباطش با فناوری قابل تصور نیست و رسانه های نوین به بخشی جدایی ناپذیر و بدیهی از زندگی روزمره ما بدل شده اند. به عبارت دیگر فناوری و آهنگ توسعه آن، مقوله ای مستقل بوده که درون ساختارهای مختلف، دارای ابعاد متفاوت سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، هویتی و در نهایت اقتصادی است. از سوی دیگر زندگی انسانی هم پدیده ای چندوجهی و متأثر از زمان و مکان و ارزش های مادی و معنوی، چه به صورت فردی و چه به صورت اجتماعی است که نمودهای روانی و درونی آن در مقایسه با ابعاد عینیو برونی آن شایسته توجه بیشتری است. در زندگی امروز در میان فناوری های ارتباطاتی و اطلاعاتی، تلفن همراه (موبایل) نقش پررنگ تری دارد، به گونه ای که می توان آن را به عنوان ابزاری مناسب برای تحلیل فرآیند دگرگونی ای تلقی کرد که به طور هم زمان زندگی روزمره، فرهنگ و هویت افراد را شامل می شود تلفن همراه به به مثابه رسانه ای نیرومند و فراگیر که توانمندی های بالقوه و بالفعل بسیاری از اشکال و ابزارهای ارتباطی دیگر از جمله رادیو، تلویزیون، ویدئو، اینترنت و . . . را در خود دارد، به سرعت در حال گسترش بوده و ضریب نفوذ آن در سطح جهان به گونه ای است که قدرت تأثیرگذاری سایر رسانه ها را به چالش کشیده، از یک دستگاه صرفاً فنی خارج شده و برخوردار از کارکردهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی شده است. بدین ترتیب گسترش سریع و فراگیر تلفن همراه پرسش هایی را در رابطه با عواقب فرهنگی و اجتماعی آن به خصوص در رابطه با تحولات عمیق فرهنگی برآمده از آن و تغییر در ادراک ها، هنجارها، ارزش ها و نحوه تعاملاتشان به وجود آورده است.
    تلفن همراه، محصول دنیای مدرن و درواقع نمود بارز و عینی دنیای مدرن است که ورود آن به عرصه های زندگی فردی و اجتماعی، با خود فرهنگی جدید را به همراه دارد. این فرهنگ، فرهنگی مدرن و صنعتی است که تحمیل گر ارزش های متفاوت است و انسان به صورت ناخودآگاه آن را می پذیرد و بدان وابسته می شود. بدین گونه که این فناوری به سادگی در کردار روزمره افراد ادغام شده و شیوه انجام امور روزانه را تحت تأثیر قرار می دهد. در واقع می توان گفت که ظهور نوآوری های بزرگ با خود تغییرات اقتصادی و اجتماعی گسترده و حتی سبک زندگی کاملاً جدیدی به وجود آورده و افراد نه تنها از این فناوری برای پیشبرد مقاصدشان استفاده می کنند بلکه فناوری نیز افراد را منطبق با قواعد خاص نحوه عملکرد خود تغییر می دهد. تلفن همراه روابط اجتماعی و هویت جدیدی را خلق کرده که خود به خود فعالیت های روزمره افراد را از الگوهای تماس، فعالیت ها، دغدغه ها گرفته تا نوع کنش سیاسی و اجتماعی را هم متأثر می کند. به عبارت دیگر، ذات انحصارگر تکنولوژی، تسلیم ناپذیر و هدایت کننده سرسختی بوده که تمام مفاهیم و اندوخته های ذهنی را دگرگون می کند و برای واژه های بسیاری از قبیل شعور، تفکر، آزادی، حافظه و تاریخ معانی جدیدی ساخته که راه گریزی از ان نیست. این تکنیک دگرگون ساز حتی وقت خود را صرف آن نمی کند که این تغییرات را به آگاهی ما برساند و ما نیز فرصت آن را نخواهیم داشت در جریان این وقایع قرار گیریم و خود را به موقع از آن آگاه سازیم. در دنیایی این چنینی طبیعی است که تلفن همراه شخصیتی منحصر به فرد برای هر مصرف کننده ای بیافریند که فضای شخصی و رفتار برآمده از وی را در درون ساختار خود تعریف کند.
    تلفن همراه به عنوان نماد تکنولوژی در همه ابعاد حیات بشر امروز در جریان است و به مثابه نوعی ایدئولوژی است که ارزش ها و آداب و رسوم، فرهنگ و باید و نبایدهای خود را به واسطه منطق ابزاری خود دیکته می کند و سبک هویتی جدیدی را به وجود می آورد که کاربران را به اشکال فعلی و در حال حاضر هویت و هویت یابی متصل می کند و به عنوان عضوی از یک پیکره واحد در قالب زندگی روزمره، آنها را به هماهنگی با اعمال اجتماعی و مشارکت و کنش فرهنگی نو ترغیب می کند . ابعاد استفاده از تلفن همراه که هر بعد آن به نوبه خود به یک فرهنگ و شیوه زیستن تبدیل شده، به عنوان یک مصنوع فرهنگی که امکان انتخاب های متعددی را فراهم می کند، سامان فرهنگی جامعه را هدف قرار می دهد و نگرانی های عمده ای را در رابطه با این موضوع که گسترش این گونه فناوری ها، بحران فرهنگی ای را دامن می زند که با انتقال ارزش ها و معانی فرهنگی را دچار آسیب می کند. ماحصل این رویارویی میان تکنولوژی و فرهنگ، کالایی شدن فرهنگ از یک میراث کهن اجتماعی به مصنوعات جدیدی است که به ظاهر بار فرهنگی دارند. در واقع این تلفن همراه است که در ارتباط میان دنیای جدید و قدیم، فرهنگ عام و کهن یک جامعه را در تعارض با فرهنگ ابزاری خود قرار می دهد. این پدیده گرایش به نوآوری و خلاقیت را در بستر خلوتی مستقل و فردی معنادار می کند که در عین برخورداری از خصیصه هی فردی، عنصری کاملاً اجتماعی است. بدین معنی که افراد در تعامل با دیگری و در جریان مسیر زندگی روزمره، جهان زیست خود را شکل می دهند. در یک مفهوم کلی می توان گفت که در نتیجه توسعه و گسترش روزافزون تلفن همراه و دیگر ابزارهای ارتباطی نوین، فرهنگ ماهیتی سیال و هویت خصلتی لحظه ای پیدا کرده که زمینه را برای تحمیل ارزش ها و فرهنگ های دیگر مهیا می کند و ضرورت دارد که نسبت به برقراری تعادل میان نوع استفاده از این رسانه ارتباطی و چالش های فرهنگی ناشی از فراگیری روزافزون آن چاره ای اندیشید؛ چاره ای که هم به مذاق مجذوبان این وسیله ارتباطاطی خوش بیاید و هم جامعه شناسان و کارشناسان نگران از آینده روابط اجتماعی و فردی.
    منبع اصلی مقاله:

    مجله مدیریت ارتباطات / شماره 49 / صفحه 19

    آسیب های نو پدید
    ادامه مطلب ...

    طبقه بندی: فرهنگ استفاده از تلفن همراه را بياموزيم،
    تعداد بازدید : 146
    [ پنجشنبه 6 آذر 1393 ] [ 0:42 ] [ مسلم صفدری ]

    فرهنگ استفاده از ابزارها و سرویس های تکنولوزیک ، مورد بسیار مهمی است که همواره بسیاری از مردم خواسته و یا ناخواسته درگیر و دست به گریبان عدم رعایت آن هستند .

    این روزها که استفاده از این ابزارها که مهمترین آنها موبایل ، تبلت و لپتاپ بسیار شایع شده جدا از آگاهی چگونگی استفاده فنی از این ابزار ها ، فرنگ رفتاری آن بسیار مهم و قابل توجه است ، که زیر پا گذاشتن آن در بسیاری از جوامع ، بی ادبی و بی احترامی به حساب می آید .

    امروز به شرح چند مورد از رفتارهای شایع و نادرست میپردازیم (البته به زبان طنز)

    بیائیم چند مورد رو با لحن خودمانی دور هم مرور کنیم !

    مورد دوم : (دوم رو اول میگم ، چون مهمتره)
    یکی از مواردی که همه از ما از اون متنفر هستیم تماس کاری زیاد و اس ام اس بازی بیش از حد کسی ، میان جمعی ۲-۳ نفره و یا بیشتر هست ، به طوری که جو جمع رو تحت تاثیر قرار میده .

    تصور کنید با دو نفر از دوستانتان در حال گپ و گفتگوهستید ، برای شما چپ و راست اس ام اس میاد !
    حتی امکان داره دوست دوران مهد کودکتون هم این وسط یاد شما بیوفته و بهتون زنگ بزنه ! مسلما دوستان شما بهتون نمیگن اووووه استاد ! چقدر تو باحالی ، چقدر سرت شلوغه ، ما اصلا به تو نمیخوریم !

    تحقیقات ما نشون داده که ۷۳٫۸ درصد از دوستان اینجور مواقع شما رو مورد لطف و عنایت خودشون قرار میدن و حداقل چیزی که بهتون میگن اینه که جمش کن بابا ایکبیری !
    اون ۲۶٫۲ درصد دیگه هم اگه بهتون چیزی نگن حتما یه چیزیای خیلی بدی تو دلشون بهتون میگن ، حق دارن دیگه خب .

    مورد اول :
    عنایت داشته باشید ، یکی دیگه از مواردی که خیلی بده اینه که شما به چه حقی بدون اجازه طرف پشت خط ، صداش رو توی جمع میذارید رو بلندگو !؟ ها ؟ شرم نمیکنی ؟
    باز هم تحقیقات ما نشون میده که توی این جور مواقع ، طرفی که صداش داره از بلندگو پخش میشه یدفه بهتون یه جمله ای میگه که تصورات دوستانتون در مورد شما له میشه آقو ! ها ها ها .. حالت جا اومد !؟

    مورد سوم :
    تصور کنید که شما با نامزدتون ! در حال اس ام اس بازی هستید یدفه مهر شما گل میکنه و اس ام اسی ۴ پارتی شامل گزیده ای از کتاب لیلی و مجنون و با هزار آب و تاب براش میفرستین بعد از ۸ دقیقه و ۳۳ ثانیه اس ام اس میاد ، شما هم حمله ور میشین سمت گوشی ، با کلی عشق دکمه رو فشار میدین و میبینین که “دهکده پارک آبی ! بوده”
    (ببخشید اس ام اسه دیگه ، یهو میاد)

    یکم دیگه صبر میکنین تا جواب میده ، بازش میکنین میبینین که نوشته “مرسی”
    ینی با این کار یه کپسول آتش نشانی روی شعله های عشق شما خالی میکنه ، به خدا حرص داره نکنید این کارو !
    (البته این مورد سوم برای شما نبود ، باید به نامزدتون بگید بیاد بخونه !)

    مورد چهارم :
    همیشه شرایط طرف مقابلتون رو برای جواب دادن به اس ام اس یا تماس خودتون درک کنید .حالا این که گفتی یعنی چه !؟

    براتون مثال میزنم :
    وقتی میدونید طرفتون پشت فرمونه که خیلی خطرناکه
    پشت فرمون که میگم شامل فرمون موتور هوندا ۱۲۵ هم میشه ها !
    وقتی میدونید طرفتون توی جلسه خیلی مهمیه (مثلا: جلسه بحرانی جهت پیدایش مادر هاچ زنبور عسل!)
    وقتی طرفتون در شرایط فیزیکی برای پاسخ دادن نیست !

    مثلا : مورد بوده که طرف توی عسلویه تا کمر تو چاه نفت بوده ، از هر انگشتش یه چیکه نفت میچکیده نامزدش گیر داده که چرا تو دیشب پیام شب بخیر نفرستادی برام !؟
    (محققان ما توی این لحظه به مدت ۱۷ روز کاری هنگ کردن)

    وقتی طرفتون در شرایط فکری جهت پاسخ گویی به اس ام اس شما نیست

    مثلا : اصلا خودم ، همین لحظه که دارم این مطلبو برا شما مینویسم نیاز به تمرکز دارم ، مگه نه ؟
    خب حالا طرفم هی اس میده که :
    یکی از خصوصیات اخلاقی من که تو خیلی دوست داری چی هست ؟
    یکی از خصوصیات اخلاقی من که تورو خیلی آزار میده چی هست ؟

    با ذکر مثال توضیح بده
    (یکم صب کنین جواب بدم لطفا ، دعوامون میشه اگه جواب ندم ، ببخشید
    خب ببخشید معطلتون کردم ، جونم براتون بگه که خلاصه از این موارد زیاد هست
    خودتون رعایت کنید دیگه ، عه ، حتما باید بهتون توهین بشه !؟!؟

    مورد پنجم :
    این مورد هم خیلی مهمه پس توجه کن که امکان داره یه روزی خودت توی این مصیبت قرار بگیری دوست من !
    وقتی یه بنده خدایی توی مکان های عمومی مثل اتوبوس ، تاکسی و یا مترو به اجبار در کنار شما قرار گرفته چه گناهی کرده که براش اس ام اس اومده و یا مجبوره که جواب بده که تو چهار چشمی زل زدی تو صفجه گوشیش ؟

    شاید سر بریده تو اس ام اس باشه ! فوضولی آیا ؟
    دوست فوضول من ، سعی کن در این مواقع سرت رو برگردونی یه طرف دیگه و بذاری طرف با آرامش جواب بده
    اگر ارتروز گردن گرفتی با من
    مورد بوده که طرف تو مترو توی اس ام اس نوشته : یارو زیپش بازه ، یدفه ۷ نفر نیگا کردن به زیپ شلوارشون !
    اصلا ضرب المثل داریم که در حریم خصوصی بازه ، حیای تو چی میخواد این وسط !؟

    مورد ششم :
    وسط مجلس ترحیم همه نشستن که ناگهان صدای زنگ موبایل فراگیر میشه :

    دلُم پی دلته جومه نارِنجی… کجا منزلته جومه نارِنجی

    روایت داریم که در این لحظه ۹۹ بار ضربه با دمپاییای نیکتا به دهن شخص مورد نظر حلال است
    دوست من ، موبایل یه آپشنی داره به اسم سایلنت
    کتابخونه ، مجالس رسمی ، مکان های عمومی که سکوت مهمترین بخش اون هست ، جلف بازی و بیشعوری نمیپذیره !
    خب دوستان تا اونجا که میدونستم نوشتم ، با رعایت نکاتی که بهتون توصیه شد سعی کنید رستگار شوید .

    منبع:radsms.com

    نکاتی درباره فرهنگ استفاده از موبایل
    ادامه مطلب ...

    طبقه بندی: فرهنگ استفاده از تلفن همراه را بياموزيم،
    تعداد بازدید : 108
    [ چهارشنبه 5 آذر 1393 ] [ 0:27 ] [ مسلم صفدری ]
    .: Weblog Themes By Pichak :.

    درباره وبلاگ


    هدف از ساخت این وبلاگ ترویج فرهنگ درست استفاده کردن از تلفن های همراه می باشد

    آرشيو مطالب
    آمار سایت
    افراد آنلاین : 1
    بازديدهاي امروز : 2
    بازديدهاي ديروز : 1
    كل بازديدها : 5102
    بازدید این هفته : 6
    بازدید این ماه : 51
    تعداد نظرات : 0
    تعداد كل مطالب : 6
    امکانات وب